A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehet legjobb szolgáltatások nyújtásában. Az OK megnyomásával elfogadod a cookie kezelés szabályait.

Intézményvezetői közlemény

Kedves Szülők!

A Deák Téri Általános Iskola „A Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről” jogszabály értelmében 2020. március 16-tól határozatlan ideig zárva tart. A nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Ennek megvalósítása érdekében az alábbi szabályok lépnek életbe:

1) A digitális munkarend megszervezéséről az osztályfőnököktől és a szaktanároktól kapnak tájékoztatást, az oktatás az életkornak, a tantárgy sajátosságainak és a technikai lehetőségeknek megfelelő módon lesz megszervezve.

2) A szülők a tanulói jogviszonyban álló intézmény vezetőjénél bármikor kezdeményezhetik a tanuló intézményi felügyeletének megszervezését. Az igénylést az intézményvezetőnek kell e-mailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) megküldeni. Meg kell adni a tanuló adatait, a szülők elérhetőségét, a felügyelet napjait és napközbeni időtartamát (hánytól hány óráig kérik).

3) A Soproni Tankerületi Központ középirányítói utasítás alapján annak a tanulónak szervez napközbeni felügyeletet és étkezést, akinek a szülei ellenőrizhetően közfeladatot ellátó személyként a járvány elleni védekezésben nélkülözhetetlen feladatot látnak el.

4) A tanulók napközbeni felügyeletét intézményen belül maximum 5 fős tanulócsoportokban lehet megszervezni

5) Azok a tanulók, akiknek nem áll rendelkezésre a megfelelő számítástechnikai háttér az otthonukban, lehetőségük van az intézmény számítógép termét használni. Ezt a szülőnek az intézmény vezetőjénél a fentebb megadott e-mail címen jeleznie kell. Itt is érvényes a kis csoportos gyülekezés szabálya, egy helyiségben egyszerre maximum 5 fő tartózkodhat. 

6) Az intézmények épülete zárva van, annak látogatása tanulók, szülők részéről nem megengedett. A felügyeletet igénylő tanulók számára csak az „A” épület portaszolgálatán keresztül lehetséges a belépés és a távozás. Szülők ilyenkor sem léphetnek az intézmény területére.

7) A bérlők számára megszűnik a teremhasználati lehetőség.

8) A szülői fogadóórák elmaradnak.

9) Az étkezési díjak befizetésére nem lesz az iskolában lehetőség, ennek módjáról a Központi Gyermekkonyha fog tájékoztatást adni.

10) Az intézményben tárolt tanszerek, taneszközök szülőknek történő kiadásáról az osztályfőnökökön keresztül fogunk tájékoztatást adni.

11) Személyes ügyintézésre az intézményben nincs lehetőség.

 

Az alábbi ügyintézési módokat tudjuk a szülőknek biztosítani:

telefonon: +36–99–510–158

e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A további információk megismerése érdekében, kérem, kísérjék figyelemmel a KRÉTA rendszer, az iskolai honlap és a Szülői Munkaközösség zárt Messenger csoportjában megjelenő tájékoztatásokat.

Akinek a KRÉTA rendszerbe való belépéssel problémái vannak, Pávai Rita pedagógiai asszisztenstől tud e-mailes segítséget kérni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Sopron, 2020. március 15.

Asbóth Imre

igazgató

 

Kiemelt híreink

Katolikus hittan

 

Bővebben...:

Etika / Hit- és erkölcstan oktatás módosítása

Kedves Szülők!

2020. május 20-ig van lehetőségük az eddigi Etika / Hit- és erkölcstan oktatás módosítására.

Bővebben...:

Beiskolázási körzetek

Kedves szülők!

Kijelölte a Megyei Kormányhivatal a soproni iskolák beiskolázási körzeteit.

Bővebben...:

A beiskolázásról

Kedves szülők!

Szülői tájékoztató az 1. osztályosok beiskolázásáról.

Bővebben...:

Iskola-egészségügy

A Soproni Szociális Intézmény Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatával kapcsolatos tájékoztatás, az iskola-egészségügyi tevékenységre vonatkoztatva.

Bővebben...:

Hit- és erkölcstan oktatásról

Az egyházak adatai és az eljárásrend megtalálható honlapunkon.

Bővebben...:

Iskolaérettségi vizsgálat

Tájékoztató a nem magyarországi óvodába járó, leendő elsősök szülei számára. A tájékoztató megtekinthető itt: Tájékoztató

Iskolaorvos, védőnő, pszichológus, iskolai szociális segítő, SZM elnök

Az iskolában dolgozó egészségügyi személyzet elérhetőségei megtalálhatók itt. 

Bővebben...:

Német, angol és informatika képzések

Eljárásrend a felső tagozat német és angol nyelvű emelt óraszámú képzéseire, valamint informatika tehetséggondozásra való bekerülésről és a bennmaradás feltételeiről

Bővebben...:

Adó 1%

Kedves szülők és támogatók!

Az iskola tanulói nevében kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-ával támogassák intézményünket!

Bővebben...: