A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehet legjobb szolgáltatások nyújtásában. Az OK megnyomásával elfogadod a cookie kezelés szabályait.

Információ a tanulói felügyelet igényléséről

Kedves Szülők!

A szülők az intézmény vezetőjénél kezdeményezhetik a tanuló intézményi felügyeletének megszervezését.

Az igénylést az intézményvezetőnek kell e-mailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) megküldeni. Ekkor meg kell adni a tanuló nevét, osztályát, adatait (születési hely, idő, anya neve, lakcím), a szülő / gondviselő nevét, telefonszámát és használatban levő e-mail címét. Meg kell adni az igényelt felügyelet napjait és annak napközbeni időtartamát (az adott napon hánytól hány óráig kérik a felügyeletet).

Az e-mailhez mellékelni kell a jogosultságot igazoló dokumentumot vagy nyilatkozatot, mivel a Soproni Tankerületi Központ annak a tanulónak szervez napközbeni felügyeletet, akinek a szülei ellenőrizhetően közfeladatot ellátó személyként a járvány elleni védekezésben nélkülözhetetlen feladatot látnak el.

A beérkezett igényt a Soproni Tankerületi Központ bírálja el, dönt annak jogosságáról, gondoskodik a tanuló étkezésének megrendeléséről, és kijelöli a tanuló felügyeleti helyét. A felügyelet nem biztos, hogy a tanuló iskolájában kerül megszervezésre.

A tanulói felügyeletet leghamarabb a kérelmet követő naptól lehet igénybe venni, ha a kérelem 12:00 óráig beérkezik.

Amennyiben a szülő előző nap 08:30-ig benyújtja a kérelmét, már az első naptól biztosítják gyermeke számára az étkezést. Amennyiben a kérelem 08:30 utáni időpontban érkezik be, az első napon még nem tudnak étkezést biztosítani, a tanuló élelemmel történő ellátásáról ekkor a szülőnek kell gondoskodnia.

A tanulók napközbeni felügyeletét intézményen belül maximum 5 fős tanulócsoportokban lehet megszervezni.

Az intézmény felügyeletet és étkezést biztosít, tanulni a digitális munkarend szabályai szerint továbbra is otthon kell.

Felhívom figyelmüket, hogy a tanulók kiscsoportos elhelyezése esetén is fokozottabb a fertőzésveszély, mint az otthoni elhelyezésnél.

Az intézmény épületei zárva vannak, annak látogatása tanulók, szülők részéről nem megengedett.

A felügyeletet igénylő tanulók számára csak az „A” épület portaszolgálatán keresztül lehetséges a belépés és a távozás. Szülők ilyenkor sem léphetnek az intézmény területére.

 

 

Sopron, 2020. március 17.

Asbóth Imre

igazgató

 

Kiemelt híreink

Katolikus hittan

 

Bővebben...:

Etika / Hit- és erkölcstan oktatás módosítása

Kedves Szülők!

2020. május 20-ig van lehetőségük az eddigi Etika / Hit- és erkölcstan oktatás módosítására.

Bővebben...:

Beiskolázási körzetek

Kedves szülők!

Kijelölte a Megyei Kormányhivatal a soproni iskolák beiskolázási körzeteit.

Bővebben...:

A beiskolázásról

Kedves szülők!

Szülői tájékoztató az 1. osztályosok beiskolázásáról.

Bővebben...:

Iskola-egészségügy

A Soproni Szociális Intézmény Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatával kapcsolatos tájékoztatás, az iskola-egészségügyi tevékenységre vonatkoztatva.

Bővebben...:

Hit- és erkölcstan oktatásról

Az egyházak adatai és az eljárásrend megtalálható honlapunkon.

Bővebben...:

Iskolaérettségi vizsgálat

Tájékoztató a nem magyarországi óvodába járó, leendő elsősök szülei számára. A tájékoztató megtekinthető itt: Tájékoztató

Iskolaorvos, védőnő, pszichológus, iskolai szociális segítő, SZM elnök

Az iskolában dolgozó egészségügyi személyzet elérhetőségei megtalálhatók itt. 

Bővebben...:

Német, angol és informatika képzések

Eljárásrend a felső tagozat német és angol nyelvű emelt óraszámú képzéseire, valamint informatika tehetséggondozásra való bekerülésről és a bennmaradás feltételeiről

Bővebben...:

Adó 1%

Kedves szülők és támogatók!

Az iskola tanulói nevében kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-ával támogassák intézményünket!

Bővebben...: