A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehet legjobb szolgáltatások nyújtásában. Az OK megnyomásával elfogadod a cookie kezelés szabályait.

Tájékoztatás

Belépési rend a "B" épületbe.

 

  

Kedves Szülők!

 

Iskolánkban az energetikai felújítás során elkészült a "B" épület (Király Jenő utca 34.) bejárati ajtaja, ahová elektromos zár is beépítésre került. Az elektromos zár minden tanítási napon 07:00 és 08:00 óra között, valamint iskolai programok esetén (pl.: fogadóóra, szülői értekezlet, nyílt tanítási órák, farsang...) kikapcsolásra kerül. Ilyenkor be lehet lépni az iskola épületébe. Más alkalmakkor nem lehet szabadon belépni a "B" épületbe. Belépési lehetősége csak a jogosultsággal rendelkező iskolai alkalmazottaknak van. Mivel az ajtó kifelé mindenkor nyitható, a tanulók a napi programjuk végén továbbra is tudnak távozni az épületből. Önök továbbra is várni tudják gyermekeiket az épület előtt.

Minden más esetben az iskola hivatalos, portaszolgálattal ellátott bejáratát szükséges használni, a Deák tér 78. szám alatt. Az itt levő portás mindig a segítségükre lesz.

 

Felhívom figyelmüket, hogy az iskola udvari kapuja nem hivatalos bejárat. Csak a felújítási munkák miatt van folyamatosan nyitva. Reggel azon keresztül érkezhetnek az udvaron gyülekező tanulók, és 12:00 óra után azon távozhatnak is. Más időpontban - a felújítási munkák befejeztével - a kapu zárva lesz.

 

Köszönettel:

 

Asbóth Imre igazgató

 

 

 

Kiemelt híreink

A beiskolázásról

Kedves szülők!

Szülői tájékoztató az 1. osztályosok beiskolázásáról.

Bővebben...:

Iskola-egészségügy

A Soproni Szociális Intézmény Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatával kapcsolatos tájékoztatás, az iskola-egészségügyi tevékenységre vonatkoztatva.

Bővebben...:

Beiskolázási körzetek

Kedves szülők!

Kijelölte a Megyei Kormányhivatal a soproni iskolák beiskolázási körzeteit.

Bővebben...:

Hit- és erkölcstan oktatásról

Az egyházak adatai és az eljárásrend megtalálható honlapunkon.

Bővebben...:

Iskolaérettségi vizsgálat

Tájékoztató a nem magyarországi óvodába járó, leendő elsősök szülei számára. A tájékoztató megtekinthető itt: Tájékoztató

Iskolaorvos, védőnő, pszichológus, iskolai szociális segítő, SZM elnök

Az iskolában dolgozó egészségügyi személyzet elérhetőségei megtalálhatók itt. 

Bővebben...:

Német, angol és informatika képzések

Eljárásrend a felső tagozat német és angol nyelvű emelt óraszámú képzéseire, valamint informatika tehetséggondozásra való bekerülésről és a bennmaradás feltételeiről

Bővebben...:

Adó 1%

Kedves szülők és támogatók!

Az iskola tanulói nevében kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-ával támogassák intézményünket!

Bővebben...: