A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehet legjobb szolgáltatások nyújtásában. Az OK megnyomásával elfogadod a cookie kezelés szabályait.

Határtalanul Szlovákiában

 

Június elején a Határtalanul pályázaton elnyert támogatásból 37 hetedikes diákunk 4 kísérő pedagógus társaságában Szlovákia nyugati és középső részén barangoltunk. A fővároson Pozsonyon kívül a bajmóci várkastélyt, a trencséni várat, Árva várát, Balassi Bálint szülőhelyét Zólyomot és a füleki várat is meglátogattuk. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így az esőkabátokra, esernyőkre nem volt szükség. A sok élmény és információ annyira megzavarta néhány tanulónkat, hogy éjszaka nem mindenki tudta álomra hajtani a fejét. Reméljük az összes résztvevő elégedetten tért haza és elraktározta magának a Felvidék eme gyöngyszemeinek látványát.

 

 

Kiemelt híreink

A beiskolázásról

Kedves szülők!

Szülői tájékoztató az 1. osztályosok beiskolázásáról.

Bővebben...:

Iskola-egészségügy

A Soproni Szociális Intézmény Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatával kapcsolatos tájékoztatás, az iskola-egészségügyi tevékenységre vonatkoztatva.

Bővebben...:

Beiskolázási körzetek

Kedves szülők!

Kijelölte a Megyei Kormányhivatal a soproni iskolák beiskolázási körzeteit.

Bővebben...:

Hit- és erkölcstan oktatásról

Az egyházak adatai és az eljárásrend megtalálható honlapunkon.

Bővebben...:

Iskolaérettségi vizsgálat

Tájékoztató a nem magyarországi óvodába járó, leendő elsősök szülei számára. A tájékoztató megtekinthető itt: Tájékoztató

Iskolaorvos, védőnő, pszichológus, iskolai szociális segítő, SZM elnök

Az iskolában dolgozó egészségügyi személyzet elérhetőségei megtalálhatók itt. 

Bővebben...:

Német, angol és informatika képzések

Eljárásrend a felső tagozat német és angol nyelvű emelt óraszámú képzéseire, valamint informatika tehetséggondozásra való bekerülésről és a bennmaradás feltételeiről

Bővebben...:

Adó 1%

Kedves szülők és támogatók!

Az iskola tanulói nevében kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-ával támogassák intézményünket!

Bővebben...: